Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kalitede standartları yükselten ödüllü projeler

10.07.2023 - 12:19, Güncelleme: 10.07.2023 - 12:19 8971+ kez okundu.
 

Kalitede standartları yükselten ödüllü projeler

Kastamonu Entegre, KalDEr tarafından ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 21. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda üç ayrı ekiple boy gösterdi. Kastamonu Entegre Kalite Çemberleri kategorisinde El Ele ile Hızlı ve Öfkeli ekipleri büyük ödülün sahibi oldu.
Kastamonu Entegre, KalDEr tarafından ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 21. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda üç ayrı ekiple boy gösterdi. Kastamonu Entegre Kalite Çemberleri kategorisinde El Ele ile Hızlı ve Öfkeli ekipleri büyük ödülün sahibi oldu. Kastamonu Entegre, üretimin tüm aşamalarında kalite sisteminin etkin bir şekilde uygulanmasına yönelik çalışmalarına, bünyesinde gönüllü kurulan kalite çemberleri ekiplerinin başarılı projeleriyle hız kazandırıyor. Projelerinde ürün kalitesini yükseltmeye, tasarruf sağlamaya, maliyetleri düşürmeye ve verimliliği arttırmaya odaklanan ekipler, çalışmalarını önemli platformlarda sektörle paylaşıyor. Son olarak, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 21. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda Kastamonu Entegre adına sunum yapan üç ekip, sorunlara yönelik çözümleriyle göz doldurdu. Konferansa katılan ilk ekip El Ele, Balıkesir Fabrikası yonga levha işletmesinde ebatlama prosesi ile soğutma prosesi arasındaki bantlı konveyörlerde meydana gelen arızaları yüzde 70 oranında azaltma hedefiyle yola çıktıkları projeyi katılımcılara sundu. Sunumda alınan önlemlerle bu oranın yüzde 91 azaltıldığı ifade edildi. İkinci ekip Hızlı ve Öfkeli,  Kastamonu MDF fabrikası melamin pres hattında, üretim verimliliğinin düşmesine neden olan işletme duruşlarını yüzde 85 oranında azaltma hedefi ile yola çıktıkları projede, yüzde 94 oranında iyileşme sağladıklarını vurguladı. El Ele ile Hızlı ve Öfkeli ekipleri konferans sonunda gerçekleştirilen törende Kalite Çemberleri kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.   Kastamonu Entegre’nin üçüncü ekibi Alınteri Kobetsu Kaizen ise, Türk Patent Enstitüsü’ne başvuru yaptığı ve Hydro-Seperator için Faydalı Model Belgesi almaya hak kazandığı projesiyle öne çıktı. Yonga levha üretimi sırasında ayrılan cipslerin yabancı madde bulunduğu için üretimde kullanılamamasını konu alan proje, bu atık cipsleri yüzde 71 oranında üretime kazandırmayı başardı.   21. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’na katılarak, başarılı sunumlar gerçekleştiren tüm ekipleri tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, “Kastamonu Entegre olarak kararlılıkla sürdürdüğümüz kalite gelişim yol haritası çerçevesinde, önemli çalışmalar yürüyor, başarılar elde ediyoruz. Şirket içi ekip çalışmalarının yaygınlaştırılmasına da katkı sağlayan bu başarılı projeleri geliştirmeye ve önemli platformlarda paylaşmaya devam edeceğiz. KalDer’e bu başarılı organizasyon için teşekkür ederiz.” dedi.  
Kastamonu Entegre, KalDEr tarafından ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 21. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda üç ayrı ekiple boy gösterdi. Kastamonu Entegre Kalite Çemberleri kategorisinde El Ele ile Hızlı ve Öfkeli ekipleri büyük ödülün sahibi oldu.

Kastamonu Entegre, KalDEr tarafından ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 21. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda üç ayrı ekiple boy gösterdi. Kastamonu Entegre Kalite Çemberleri kategorisinde El Ele ile Hızlı ve Öfkeli ekipleri büyük ödülün sahibi oldu.


Kastamonu Entegre, üretimin tüm aşamalarında kalite sisteminin etkin bir şekilde uygulanmasına yönelik çalışmalarına, bünyesinde gönüllü kurulan kalite çemberleri ekiplerinin başarılı projeleriyle hız kazandırıyor. Projelerinde ürün kalitesini yükseltmeye, tasarruf sağlamaya, maliyetleri düşürmeye ve verimliliği arttırmaya odaklanan ekipler, çalışmalarını önemli platformlarda sektörle paylaşıyor.

Son olarak, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 21. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda Kastamonu Entegre adına sunum yapan üç ekip, sorunlara yönelik çözümleriyle göz doldurdu. Konferansa katılan ilk ekip El Ele, Balıkesir Fabrikası yonga levha işletmesinde ebatlama prosesi ile soğutma prosesi arasındaki bantlı konveyörlerde meydana gelen arızaları yüzde 70 oranında azaltma hedefiyle yola çıktıkları projeyi katılımcılara sundu. Sunumda alınan önlemlerle bu oranın yüzde 91 azaltıldığı ifade edildi. İkinci ekip Hızlı ve Öfkeli,  Kastamonu MDF fabrikası melamin pres hattında, üretim verimliliğinin düşmesine neden olan işletme duruşlarını yüzde 85 oranında azaltma hedefi ile yola çıktıkları projede, yüzde 94 oranında iyileşme sağladıklarını vurguladı. El Ele ile Hızlı ve Öfkeli ekipleri konferans sonunda gerçekleştirilen törende Kalite Çemberleri kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.
 
Kastamonu Entegre’nin üçüncü ekibi Alınteri Kobetsu Kaizen ise, Türk Patent Enstitüsü’ne başvuru yaptığı ve Hydro-Seperator için Faydalı Model Belgesi almaya hak kazandığı projesiyle öne çıktı. Yonga levha üretimi sırasında ayrılan cipslerin yabancı madde bulunduğu için üretimde kullanılamamasını konu alan proje, bu atık cipsleri yüzde 71 oranında üretime kazandırmayı başardı.
 
21. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’na katılarak, başarılı sunumlar gerçekleştiren tüm ekipleri tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, “Kastamonu Entegre olarak kararlılıkla sürdürdüğümüz kalite gelişim yol haritası çerçevesinde, önemli çalışmalar yürüyor, başarılar elde ediyoruz. Şirket içi ekip çalışmalarının yaygınlaştırılmasına da katkı sağlayan bu başarılı projeleri geliştirmeye ve önemli platformlarda paylaşmaya devam edeceğiz. KalDer’e bu başarılı organizasyon için teşekkür ederiz.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.